...

Det var ju fest den 18 och jag och malin hade "malin-Anna dag" som vi skulle vi hade skit kul.Sen skulle hon tattuera sig kommer vi dit så har han miss uppfattat tiden så vi får vänta en tmme men det gjorde ju inget vi var ute i solen och läste tidiningar och snckade.Så går han upp och hämtar nått i sin lägenhet så kommer det en kille in som tar hanms plånbok fast 4 st fattar inget. för han bara gick in kollade om andres var där men det avr han inte så han tog plånboken och gick.
Sen när andres kommer ner så märker han det. Och blir ju arg pådom killnar där som var inne men det var ju inte dom inte vad vi vet iallfall för dom sa att det var han killen  som kom och bara gick ut. Så vi går ut och letar om han har bara kastat plånboken och bara tatt pengarna. men vi hittar inte den iallfall. Men sen så fick Malin bli tatuerad blev sketa snygg:)
Sen på kvällen åkte vi till stian och grillade sen åkte vi hem och tittade på eller rätta sagt jag och mamma - tina och pappa-krister kollade på film men inte malin hehe..

Sen Så var de ju fest i stian.. Vi hade skit kul, skratta hela tiden. Stog i baren träffade alla människorna där.
Men sen så kom det en som förstörde allt så min bästa vän kan inte gå på festerna med mej längre så man är så förbannad.

Ska till gbg på freda hoppas att Nilsson följer med:D om hon gör det kommer vi ha as kul:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0