Tjejkväll<3

Japp då har man städat fixa för tjejerena kommer i kväll Larsson och Bertzon:)
Det blir chokladpudding som jag bjuder på och lite snacks..

Ska dra till gymmet snart med. Sen hem och fixa det sista:) Och duscha.

I helgen så fyller Snäckan år så då får man åka och fira henne:) Sen på kvällen så är man helt ensam hemma, då kan man göra vad man vill typ spela hög musik och dansa omkring haha, titta på vilket program man vill eller film:) det kommer var rätt skönt att inte någon kommer vara hemma.


Ha de gött

Han<3

Jag saknar honom så.
Saknar hans famn saknar hans kramar han kyssar hans doft hans allt.
Vill bara att han ska vara här nu..

Kan få träffa han på lörda eller så kommer han nästa den 28 aug.
Då ska Malin ha fest:) sak bli riktigt trevli i hennes nya lilla lägenhet.

Sen åker Settergren till england för att plugga. men det kommer gå snabbt hon kkommer tillbaks snart igen så har jag någon att gymma med:)

Göteborg<3

Nu har man kommit hem från gbg...
Vart på kullturkalaset n sväng, fick testa Langos för första gången, tyckte det var helt okej men det är nog inget jag kommer sakna.

Sen var vi hos älsklingens föräldrar, alltid lika trevligt:) det känns som man är med familjen redan liksom dom vill en det bästa:)

saknar dig<3

Laholmsträffen

Japp då var det i gång igen..Det är mer folk i år än förra på torsdan idag vad det runt 50-60 pers det kanske vad 10-20 förra året.Så det är ju bra.. hoppas det kommer mkt folk i år med:)
 

Mitt <3 kan inte komma ner heller:( kommit på det är väldigt jobbigt att han inte är här eller att jag är hos han...

KOmmer mer sen om helgen..Det var en underbar helg det jobb och slit men det var fest och dans och så.. så det var lite blandat men en av dom roliga grejerna var att vi har bongar förestället pengar så då ska man dra streck på hur mkt det har handlat så var det några som börjat med hjärtan så då fortsatte vi, så kommer det fram stor långhåriga knuttar oc<h frågar om dom kan få hjärta, det var så roligt och se när dom liksom bad att få hjärta stora hårda knuttar liksom ska inte fråga om dom kan få hjärtan...

:):)

Igår så var Lina och Sören här med sina två ungar Ronja och Alfred. Så det var trevligt, det var på semseter här i Halmstad, dom är från Hönö.
Så idag så var jag och Nettan ute och gick, de var skönt att komma ut sen gick vi till bettans och käkade macka, Nettan bjöd:)
Se vad man ska hitta på idag Nettan kommer nog sen efter jobbet, kanske.


Fan vad man kan bli stissig för ingenting. Bara för att han inte svara på mitt sms tänker jag direkt på det värsta. men så är det kanske när det har hänt innan att det har blivit skit.


Men nu är jag glad igen för nu har han skrivit till mig:)
Jag är så glad:)

Jag mår så bra, jag har inte mått så här bra på länge:)
Jag motionerar minst två gånger i veckan, jag har underbara vänner<3 som alltid finns för en om man behöver dom.
Jag har träffat en helt underbar kille, det är så helt underbart att vara ny kär:) jag tror jag är i en dröm. och jag har nypit mig i armen och det gör ont hihi så då är det verklighet:)
Jag jobbar som en galning det känns ganska bra, fast nu har man lite semester:)så nu har ni fått lite uppdateringar om mig tror jag kommer börja skriva mer nu:)


Saknar honom enormt<3RSS 2.0